Genieten in Zuidhorn

Omdat je van lekker eten houdt...

Welkom bij Bistro het oude raadhuis!

Wij willen u graag kennis laten maken met onze Bistro. Onze keuken is sterk Frans, Mediterrane georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van verse, biologische, regionale en duurzame producten.

Onze streek, het Westerkwartier, is erg rijk aan producenten en het is voor onze keuken dan ook voor de hand liggend hier gebruik van te maken. Uiteraard worden de seizoensproducten op de voet gevolgd, die vervolgens bereid worden in de half open keuken. Neem een kijkje in onze wijnkaart of laat u adviseren over begeleidende wijnen.
Samen met ons team laten wij u en uw gasten (h)eerlijk genieten. Laat u verleiden door de ongedwongen sfeer, de Franse bistro-elementen en de culinaire gerechten, die garant staan voor een onvergetelijk avondje uit. Graag ontvangen wij u binnenkort en kunt u dit zelf ervaren!

Met culinaire groeten, Aljo en Wanda Buiter

Nieuws & Agenda

WIJN & SPIJS PROEVERIJ

wijn & spijs proeverij

Thema: oostenrijk
Woensdag 13 maart 2019
3 gangen diner, inclusief 6 wijnen à € 32,50 per persoon 

Lees meer...

VALENTIJN

Valentijnsdag


Verras je Valentijn met een romantisch diner op donderdag 14 februari!

Het arrangement bestaat uit ontvangst met aperitief en een romantisch vier gangen diner. Klik hieronder verder voor het menu.

Lees meer...

Gewijzigde openingstijden

I.v.m. de geboorte van onze zoon Sepp zijn wij vanaf november t/m maart op zondag gesloten. Wilt u met een gezelschap komen? Dan kan dit natuurlijk in overleg.

Sepp is geboren!

Met veel blijdschap kunnen we u vertellen dat onze zoon Sepp Buiter is geboren op vrijdag 9 november om 11.35. De trotse ouders, Aljo en Wanda Buiter.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fac/1/16/2665.png");">♥️https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f17/1/16/1f37c.png");">🍼

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo
nov t/m mrt gesloten *
apr t/m okt vanaf 13:00
Ma-Di gesloten *
* Op basis van reservering gaan we in overleg voor u open

Volg ons

facebook  twitter  linkedin