Bistro Menu

De keuken van onze Bistro is zoals de naam al doet vermoeden sterk Frans en Mediterraan georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van biologische en duurzame producten. Onze keuken waarborgt een breed assortiment aan verse en lokale producten. Bijvoorbeeld biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, paddenstoelen uit Grootegast, het Groninger Weiderund, spelt en ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen producten. Heeft u onze Aduarder Abdijham al eens geproefd?

BISTRO MENU


Wisselend menu aan tafel verteld.

Het paradepaardje van de chef!

Met uitsluitend verse ingrediënten en veel lokale, duurzame producten

Proeverij van drie voorgerechten

Soep

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Petit dessert
Proeverij van drie nagerechten
of
Koffie of thee met lekkernijen 

3 gangen menu 30,00 soep/hoofdgerecht/dessert
3 gangen menu 34,50 proeverij/hoofdgerecht/dessert
4 gangen menu 42,50 proeverij/tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
5 gangen menu 47,50 proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/dessert
6 gangen menu 55,00 proeverij/soep/tussengerecht/hoofdgerecht/kaas/dessert

Side dish: Frieten met Brandermayonaise à  3,50

Tussengerecht i.p.v. voorgerecht +2,50
Grand dessert (5) i.p.v. proeverij dessert (3) +3,-
Kaasplateau i.p.v. dessert +5,-

Wijnarrangement:  6,- per glas

Een ‘bob’ wijnarrangement is ook mogelijk. 

 

Voorgerechten & Tussengerechten

Proeverij van 3 voorgerechten van de chef 12,50

Rouleaux van geitenkaas, groene asperge en walnoot met gekarameliseerde rode ui en honing  11,50 *
Met eendenlever (+1,50) 

Charcuterie van fijne vleeswaren en kazen uit diverse streken
gemarineerde olijven, brood en smeersel (vanaf 2 personen) 9,75 p.p.

Tomatenbouillon met crème van verse basilicum 5,50 *

Wisselende soep uit het seizoen 6,50  *

 Tussengerecht Bistromenu (wisselend) 13,50

Hoofdgerechten

Verse ravioli’s gevuld met geitenkaas en spinazie
verse bladspinazie - kastanjechampignons - geitenkaas 19,50 *

Vis van de dag
Afhankelijk van het aanbod op de visafslag van Lauwersoog en Harlingen  26,00

Gegrilde entrecote van puur Groninger weiderund
kruidenboter - kastanjechampignons - verse frieten - Brander mayonaise  26,00

Hoofdgerecht Bistromenu  23,00

Side dish: Verse frieten met Brander mayonaise 3,50

 * Vegetarische gerechten of vegetarisch mogelijk

Nagerechten

Petit dessert

Proeverij van drie nagerechten 9,50

Grand dessert

Proeverij van vijf nagerechten  12,00

Kaas

Variatie van binnen- en buitenlandse kazen  12,50

 

Ter afsluiting

Koffie/thee met lekkernijen  3,50

Koffie/thee compleet met een likeur naar keuze  9,00

Amuse Menu

Speciaal voor de fijnproevers serveren wij een 8 gangen menu. De gerechtjes worden gepresenteerd volgens het klassieke menuschema.
Er wordt u een breed scala aan heerlijke smaken geboden. Desgewenst kunnen wij u een wijnarrangement schenken, zodat u de juiste wijn en spijs combinatie proeft.

Amusemenu 60,- per persoon
Inclusief wijnarrangement 85,- per persoon

Voorwaarden amusemenu:

  • Uitsluitend per tafel te bestellen
  • Setmenu
  • Op basis van reservering (min. 24 uur)
  • Uiterlijke reserveringstijd is 19.00 uur

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo vanaf 13:00
Ma-Di gesloten

Volg ons

facebook  twitter  linkedin