Menu's

De keuken van onze Bistro is zoals de naam al doet vermoeden sterk Frans en Mediterraan georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van biologische en duurzame producten. Onze keuken waarborgt een breed assortiment aan verse en lokale producten. Bijvoorbeeld biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, paddenstoelen uit Grootegast, het Groninger Weiderund, spelt en ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen producten. Heeft u onze Aduarder Abdijham al eens geproefd?

 

 

VERRASSINGSMENU

 

Proeverij of soep

 

 Hoofdgerecht 

Proeverij dessert

 

Drie gangen € 30.- soep-hoofdgerecht-dessert
Drie gangen € 35.- proeverij-hoofdgerecht-dessert

 

 

BISTRO MENU

 Wisselend seizoensmenu aan tafel verteld 

Het paradepaardje van de chef!

Met uitsluitend verse ingrediënten en veel lokale, duurzame producten 

Vier gangen  € 36.5            voorgerecht-soep-hoofdgerecht-dessert
Vier gangen € 42.5             voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert
Vijf gangen   € 44.5            2 voorgerechten-soep-hoofdgerecht-dessert     
Zes gangen € 52.5            2 voorgerechten-soep-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert

Ons Bistromenu serveren we enkel per tafel.
Voor wijzigingen in het menu (niet aangegeven bij de reservering) kan een toeslag worden berekend.

Side dish: Frieten met Brandermayonaise à € 3.5
Kaasplateau i.p.v. dessert € 5 supplement
Kaasplateau als extra gang € 12.5 supplement

WIJNEN

 Wijnarrangement: € 6 per glas

‘Bob’-wijnarrangement: € 3.75 per glas

Zie onze wijnkaart

 

Voorgerechten & Tussengerechten

Keuze uit voorgerecht van de chef vegetarisch, vis of vlees  *   11.5

Proeverij van voorgerechten 13
 
Charcuterie     9.75 p.p.
Fijne vleeswaren en kazen uit diverse streken, brood en smeersel  (vanaf 2 personen)

Tomatenbouillon met crème van verse basilicum  *   6.5

Wisselende soep van het seizoen 7.5

Tussengerecht Bistromenu    13.5

 

Hoofdgerechten

Verse ravioli’s met saus van gorgonzola en kastanjechampignons 19.5 *

Vis van de dag
Afhankelijk van het aanbod op de visafslag van Lauwersoog en Harlingen 26

Gegrilde entrecote van puur Groninger weiderund
kruidenboter - kastanjechampignons - verse frieten - Brander mayonaise 26

Hoofdgerecht Bistromenu 23

Side dish: Verse frieten met Brander mayonaise 3,5

 * Vegetarische gerechten of vegetarisch mogelijk

Nagerechten

Dessert

Proeverij van nagerechten 9.5

Kaas

Variatie van binnen- en buitenlandse kazen  12.5 

Ter afsluiting

Koffie/thee met lekkernijen  3.5

Amuse Menu

Speciaal voor de fijnproevers serveren wij een 8 gangen menu. De gerechtjes worden gepresenteerd volgens het klassieke menuschema.
Er wordt u een breed scala aan heerlijke smaken geboden. Desgewenst kunnen wij u een wijnarrangement schenken, zodat u de juiste wijn en spijs combinatie proeft.

Amusemenu 60.- per persoon
Inclusief wijnarrangement 90.- per persoon

Voorwaarden amusemenu:

  • Uitsluitend per tafel te bestellen
  • Setmenu
  • Op basis van reservering (min. 24 uur)
  • Uiterlijke reserveringstijd is 19.00 uur

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo
nov t/m mrt gesloten *
apr t/m okt vanaf 13:00
Ma-Di gesloten *
* Op basis van reservering gaan we in overleg voor u open

Volg ons

facebook  twitter  linkedin