Bistro Menu

BISTRO MENU

Wisselend seizoensmenu aan tafel verteld.

Het paradepaardje van de chef!

Proeverij van drie voorgerechten

Soep

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Petit dessert
Proeverij van drie nagerechten
of
Koffie of thee met lekkernijen 

Drie gangen diner €32,50
Vier gangen diner €39,50 
Vijf gangen diner €45,00 

Supplement grand dessert i.p.v. petit dessert € 3,00
Supplement kaasplateau i.p.v. dessert € 5,00

Wijnarrangement
€ 6,00 per glas
Een ‘bob’ wijnarrangement is ook mogelijk 

Voorgerechten & Tussengerechten

Groninger aspergesoep  *
€   6,50

Proeverij van 3 voorgerechten van de chef
€ 12,50

Rouleaux van geitenkaas, groene asperge en walnoot met gekarameliseerde rode ui en honing  *
Met eendenlever (+€ 1,50) 
€ 11,50

Charcuterie van fijne vleeswaren en kazen uit diverse streken
gemarineerde olijven, brood en roomboter (vanaf 2 personen)
€   9,75 p.p.

Tomatenbouillon met crème van verse basilicum *
€   5,50

Tussengerecht Bistromenu (wisselend)
€ 13,50

Hoofdgerechten

Verse ravioli’s gevuld met geitenkaas, munt en aardappel op verse bladspinazie en kastanjechampignons  *
€ 19,50

Vis van de dag
Afhankelijk van het aanbod op de visafslag van Lauwersoog en Harlingen
€ 26,00

Gegrilde entrecote van het Groninger weiderund met kruidenboter en kastanjechampignons 
geserveerd met verse frieten en Brander mayonaise
€ 26,00

Hoofdgerecht Bistromenu
€ 22,75

Side dish: Verse frieten met Brander mayonaise € 3,50

 * Vegetarische gerechten of vegetarisch mogelijk

Nagerechten

Petit dessert

Proeverij van drie nagerechten
€ 9,50

Grand dessert

Proeverij van vijf nagerechten
€ 12,00

Kaas

Variatie van binnen- en buitenlandse kazen
€ 12,50

 

Ter afsluiting

Koffie/thee met lekkernijen
€   3,50

Koffie/thee compleet met een likeur naar keuze
€   9,00

Plateaus

   

Wethouder-plateau

Proeverij van fijne vleeswaren, diverse kleine gerechten, kazen, brood, boter en smeersel  (vanaf 2 personen)
€15,00 p.p.

Charcuterie

Fijne vleeswaren en kazen uit diverse streken, gemarineerde olijven, brood & roomboter (vanaf 2 personen)
€ 9,75 p.p.

 

Dessertplateau

Plateau met diverse nagerechten
€ 9,50 p.p.

Kaasplateau

Plateau met diverse streekkazen, buitenlandse kazen, dip en brood
€15,00 p.p.

Amuse Menu

Speciaal voor de fijnproevers serveren wij een 10 gangen menu. De gerechtjes worden gepresenteerd volgens het klassieke menuschema.
Er wordt u een breed scala aan heerlijke smaken geboden. Desgewenst kunnen wij u een wijnarrangement schenken, zodat u de juiste wijn en spijs combinatie proeft.

Amusemenu € 55,00 per persoon
Inclusief wijnarrangement € 79,50 per persoon

Voorwaarden amusemenu:

  • Uitsluitend per tafel te bestellen
  • Setmenu
  • Op basis van reservering (min. 24 uur)
  • Uiterlijke reserveringstijd is 19.00 uur

Contact

  • 0594-528322
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wo-Za vanaf 11:00
Zo vanaf 13:00
Ma-Di gesloten

Volg ons

facebook  twitter  linkedin