
Diner
Welkom in Bistro het oude raadhuis
De keuken van onze Bistro is zoals de naam al doet vermoeden Frans en Mediterraan georiënteerd, en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van biologische en duurzame producten. Onze keuken waarborgt een breed assortiment aan verse en lokale producten. Bijvoorbeeld biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, paddenstoelen uit Grootegast, het Groninger Weiderund, spelt en ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen producten. Heeft u onze Aduarder Abdijham al eens geproefd?Tijdens de lock down kunt u uitsluitend gebruik maken van onze Take Away. Rechtsboven onder de knop Bestellen vindt u ons wekelijks wisselend 3 of 4 gangen menu en de Tapas.
BISTRO MENU
Wisselend seizoensmenu aan tafel verteldHet paradepaardje van de chef!
Met uitsluitend verse ingrediënten en veel lokale, duurzame producten
Drie gangen € 35 voorgerecht-hoofdgerecht-dessert
Vier gangen € 39.5 voorgerecht-soep-hoofdgerecht-dessert
Vier gangen € 44.5 voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert
Vijf gangen € 49 voorgerecht-soep-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert
Zes gangen € 56.5 voorgerecht-soep-tussengerecht-hoofdgerecht-kaas-dessert
Ons Bistromenu serveren we enkel per tafel.
Voor wijzigingen in het menu (niet aangegeven bij de reservering) kan een toeslag worden berekend.
Side dish Frieten met Brandermayonaise à € 3.5
Kaasplateau i.p.v. dessert € 5 supplement als extra gang € 12.5 supplement
Wijnarrangement: € 6 per glas
‘Bob’-wijnarrangement: € 3.75 per glas
A La Carte
Voorgerechten & Tussengerechten
Keuze uit voorgerecht van de chef vegetarisch, vis of vlees € 13.5Wisselende soep van het seizoen € 7.5
Tussengerecht Bistromenu € 14.5
Hoofdgerechten
Verse tortelloni's met kastanjechampignons en spinazie * € 19.5Vis van de dag
Afhankelijk van het aanbod op de visafslag van Lauwersoog en Harlingen € 26
Gegrilde entrecote van puur Groninger weiderund
kruidenboter - kastanjechampignons - verse frieten - Brandermayonaise € 28
Hoofdgerecht Bistromenu € 24
Side dish: Frieten met Brandermayonaise à € 3.5
Nagerechten
DessertProeverij van het seizoen € 10.5
Kaas
Variatie van binnen- en buitenlandse kazen € 13.5
Ter afsluiting
Koffie/thee met lekkernijen € 3.5




AMUSE MENU
Speciaal voor de fijnproevers serveren wij een 8 gangen menu.De gerechtjes worden geserveerd volgens het klassieke menuschema.
Er wordt u een breed scala aan heerlijke verse smaken geboden.
Amusemenu 60.- per persoon
Inclusief wijnarrangement 90.-
Voorwaarden amusemenu:
- Uitsluitend per tafel te bestellen
- Setmenu
- Op basis van reservering (min. 24 uur)